“Betrouwbare partner voor schoonmaakwerk in de regio”
Gerwin Van Vulpen, Projectleider Mens Zeist.

Gevelreiniging

Een mooi pand verdient een schone gevel.  WSO reinigt vrijwel alle soorten gevelmaterialen. Meestal zijn dit steen, hout, damwand en trespa. Afhankelijk van de kwetsbaarheid van het materiaal wordt hoge drukreiniging ingezet of het gebruik van het Tucker pole-systeem

Het Tucker pole-systeem is een uniek telescopisch reinigingssysteem dat geschikt is voor het reinigen van glas, glasgevels, kozijnen, houtwerk, gevel- of damwandbeplating. De WSO-bus heeft een ingebouwde warm-watertank met een capaciteit van 850 liter osmosewater. Warm water reinigt sneller en beter. Hiermee kan elke wasklus veilig, efficiënt en streeploos geklaard kan worden.

Zie ook de uitleg in het kader.

Tucker pole-systeem

Het Tucker pole-systeem is gemaakt voor hoge gevels en maakt gebruik van gedemineraliseerd water.
Andere benamingen zijn telescoopglasbewassing of osmosesysteem.

Met een uitschuifbare stok kan tot 18 meter hoog gewassen worden. In Nederland begrenst door de Arbowet tot maximaal 13,5m. Het systeem heeft een aantal voordelen ten opzichte van een hoogwerker. Het neemt minder ruimte in, is goedkoper en er zijn minder eisen aan de ondergrond.

Door gebruik te maken van gedemineraliseerd water – dit water bevat geen kalk en mineralen – blijven er geen strepen of kalkvlekken achter door het bewassen.

webdesign en realisatie: dehoopenkoning.nl