Glasbewassing Veenendaal
Voor efficiënte glasbewassing met een uitstekend resultaat rekent u op ons team uit Veenendaal. Ontdek het Tucker Pole-systeem
en vraag een offerte aan!

Uw specialist in glasbewassing in Veenendaal

WSO Schoonmaak & Bedrijfsdiensten is gespecialiseerd in glasbewassing en verleent services aan particulieren en bedrijven in  Veenendaal, Amerongen en de wijde omgeving. Elk pand is anders en meestal volstaan een ladder en een spons om ramen en deuren te reinigen. Indien echter de bereikbaarheid, hoogte of grondgesteldheid hierom vragen, zetten wij groter materieel in voor uw glasbewassing in Veenendaal, Amerongen of elders. WSO beschikt over een moderne bestelbus die is voorzien van het Tucker Pole-systeem, waarmee tot op een hoogte van achttien meter gewassen kan worden. Indien nodig maken wij gebruik van een hoogwerker.

Onze werkwijze voor glasbewassing vanuit Veenendaal: Het Tucker Pole-systeem

Het Tucker Pole-systeem is een uniek telescopisch reinigingssysteem dat geschikt is voor het reinigen van glas, glasgevels, kozijnen, houtwerk, gevel- of damwandbeplating. De WSO-bus heeft een ingebouwde warmwatertank met een capaciteit van 850 liter osmosewater. Warm water reinigt sneller en beter. Hiermee kan elke glasbewassing veilig, efficiënt en streeploos uitgevoerd worden.

Tucker pole-systeem

Het Tucker pole-systeem is gemaakt voor hoge ramen en maakt gebruik van gedemineraliseerd water.
Andere benamingen zijn telescoopglasbewassing of osmosesysteem.

Met een uitschuifbare stok kan tot 18 meter hoog gewassen worden. Het systeem heeft een aantal voordelen ten opzichte van een hoogwerker. Het neemt minder ruimte in, is goedkoper en er zijn minder eisen aan de ondergrond.

Door gebruik te maken van gedemineraliseerd water – dit water bevat geen kalk en mineralen – blijven er geen strepen of kalkvlekken achter door het bewassen.

Schakel ons team in

Wij voeren glasbewassing uit bij zowel bedrijven als particulieren in de wijde omgeving van Amerongen, Veenendaal en Scherpenzeel. Naast glasbewassing bieden wij ook een breed scala aan extra werkzaamheden aan. Denk bijvoorbeeld aan het reinigen van houtwerk, trespa, dakkapellen, dakgoten, serres, zonnepanelen en straatwerk. Wilt u zelf aan de slag gaan? Dan vindt u vele schoonmaakproducten bij onze groothandel. Voor meer informatie over glasbewassing of andere werkzaamheden bereikt u ons team eenvoudig via 06 - 51 34 13 56 of het contactformulier. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen, waarbij u al uw wensen aangeeft.

Uniek Tucker pole-systeem
Telescopisch reinigingssysteem

webdesign en realisatie: dehoopenkoning.nl