“Betrouwbaar en specifieke hulp”
Henry Zumberink, Eigenaar Volvo Reede Amerongen.

Glasbewassing

Elk pand is anders en meestal volstaan ladder en spons om ramen en deuren te reinigen. Maar, indien de bereikbaarheid, hoogte of grondgesteldheid hierom vragen zetten wij groter materieel in. WSO beschikt over een moderne bestelbus voorzien van het Tucker pole-systeem waarmee tot op een hoogte van 18 meter gewassen kan worden. Indien nodig maken wij gebruik van een hoogwerker.

Het Tucker pole-systeem is een uniek telescopisch reinigingssysteem dat geschikt is voor het reinigen van glas, glasgevels, kozijnen, houtwerk, gevel- of damwandbeplating. De WSO-bus heeft een ingebouwde warm-watertank met een capaciteit van 850 liter osmosewater. Warm water reinigt sneller en beter. Hiermee kan elke glasbewassing veilig, efficiënt en streeploos uitgevoerd worden.

Zie ook de uitleg in het kader.

Tucker pole-systeem

Het Tucker pole-systeem is gemaakt voor hoge ramen en maakt gebruik van gedemineraliseerd water.
Andere benamingen zijn telescoopglasbewassing of osmosesysteem.

Met een uitschuifbare stok kan tot 18 meter hoog gewassen worden. Het systeem heeft een aantal voordelen ten opzichte van een hoogwerker. Het neemt minder ruimte in, is goedkoper en er zijn minder eisen aan de ondergrond.

Door gebruik te maken van gedemineraliseerd water – dit water bevat geen kalk en mineralen – blijven er geen strepen of kalkvlekken achter door het bewassen.

Uniek Tucker pole-systeem
Telescopisch reinigingssysteem

webdesign en realisatie: dehoopenkoning.nl