Glazenwasser Amerongen

Als schoonmaakbedrijf en glazenwasser uit Amerongen voeren we kleine en grote klussen uit voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op!

Uw schoonmaakbedrijf in regio Amerongen

Als schoonmaakbedrijf en glazenwasser uit Amerongen bieden we diverse diensten aan particulieren en bedrijven aan.
Dit doen we in de wijde omgeving van onze vestiging, zo nodig 24/7. Wanneer u ons inschakelt voor een eenmalige of periodieke schoonmaak, rekent u te allen tijde op onze ervaring en professionaliteit. Met vergevorderde kennis van professionele schoonmaakwerkzaamheden en innovatieve technieken zijn we in staat om efficiënt te werken en een optimaal resultaat te leveren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij ons schoonmaakbedrijf voor uw specifieke opdracht in regio Amerongen, bijvoorbeeld voor onze glazenwasser? Wij informeren en adviseren u graag.

Een schoonmaakbedrijf uit Amerongen voor kleine en grote klussen

WSO Schoonmaak & Bedrijfsdiensten is een klein en hecht team van kundige schoonmakers die kennis hebben van vele schoonmaaktechnieken en -middelen. Van grootschalige klussen, zoals gevelreiniging en glasbewassing bij bedrijfspanden, tot relatief kleine schoonmaakwerkzaamheden voor particulieren; onze specialisten zetten graag de meest innovatieve, effectieve en duurzame reinigingsmethoden in. De glazenwasser van schoonmaakbedrijf WSO uit Amerongen maakt bijvoorbeeld gebruik van het Tucker Pole-systeem, dat perfect geschikt is voor grote en hoge panden. Wilt u voor uzelf schoonmaakmiddelen online bestellen, zodat u tussendoor ook zelf aan de slag kunt? Dan kunt u terecht in onze groothandel.

Informeer ook naar onze schoonmaakfuncties

Wilt u graag aan de slag als bijvoorbeeld glazenwasser bij een schoonmaakbedrijf in regio Amerongen? WSO wil graag groeien en is op zoek naar nieuwe professionals voor ons team. Wanneer u zich bij ons aansluit, profiteert u van een veelzijdige functie in een prettige werksfeer. Wilt u informeren naar onze vacatures of onze schoonmaakdiensten? Bel naar 06 - 51 34 13 56 of vul het contactformulier in. 

webdesign en realisatie: dehoopenkoning.nl