Glazenwasser Lienden

Wilt u een gespecialiseerde glazenwasser inzetten in de buurt van Scherpenzeel of Lienden? Ontdek onze efficiënte werkwijzen en vraag een offerte aan!

Uw glazenwasser nabij Lienden en Scherpenzeel 

Bent u op zoek naar een professionele glazenwasser in de buurt van Lienden of Scherpenzeel die u een uitstekend resultaat garandeert? Dan is WSO Schoonmaak & Bedrijfsdiensten u graag van dienst. Wij zijn een allround schoonmaakbedrijf uit Amerongen dat uiteenlopende reinigingswerkzaamheden verricht. Dit doen wij voor zowel particulieren als bedrijven. Ook voor grote klussen schakelt u dus onze glazenwasser in voor uw bedrijfspand in bijvoorbeeld Lienden of Scherpenzeel. Profiteer van meer dan tien jaar ervaring in de professionele schoonmaak!

De technieken die onze glazenwasser gebruikt voor uw pand in Lienden of Scherpenzeel

Of u nu eenmalig een grondige of een periodieke glasbewassing wenst; ons team staat voor u klaar. Soms zijn alleen een ladder en een spons niet voldoende om onder andere ramen, glasgevels en kozijnen schoon te krijgen. Met behulp van het Tucker Pole-systeem is onze glazenwasser in staat om efficiënt de schoonmaakklus te klaren in Scherpenzeel, Lienden of een andere plaats in de regio. Dit systeem, ook wel telescoopglasbewassing genoemd, is speciaal gemaakt voor hoge ramen en maakt gebruik van gedemineraliseerd en kalkvrij water. Met de uitschuifbare stok kan een hoogte tot wel achttien meter worden bereikt, wat het Tucker Pole-systeem ideaal maakt voor bedrijfspanden. Een ander belangrijk voordeel is dat het weinig ruimte inneemt en dat het een relatief goedkoop systeem is.

Informeer naar onze werkwijzen

Bent u benieuwd naar de verdere werkwijzen van onze glazenwasser? Of wilt u met ons schoonmaakbedrijf uit Amerongen een afspraak maken in bijvoorbeeld Scherpenzeel of Lienden? Vul dan vrijblijvend het offerteformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Bij vragen bereikt u ons via 06 - 51 34 13 56 of het contactformulier. Heeft u interesse in een leuke afwisselende baan in een hecht schoonmaakteam? Informeer dan naar onze vacatures!

webdesign en realisatie: dehoopenkoning.nl