Vacatures schoonmaak Veenendaal

Wij bieden diverse vacatures voor functies in de schoonmaak bij ons in Veenendaal. Interesse in een functie in deze branche?

WSO uit Amerongen wil groeien:
vacatures in de schoonmaak

Wanneer u op zoek bent naar vacatures voor functies in de schoonmaak in regio Veenendaal, Amerongen, Ede, Rhenen of Elst, vindt u die zeker bij WSO Schoonmaak & Bedrijfsdiensten. Wij zijn een klein familiebedrijf uit Amerongen met vijf vaste medewerkers en diverse flexwerkers. Het bedrijf wordt geleid door meewerkend eigenaar Joeri Kroon. 

Joeri heeft een accountancyopleiding gedaan, maar wilde toch liever buiten en met z’n handen werken. De accountancyopleiding komt hem evengoed van pas bij de administratie en bedrijfsvoering.

Aantrekkelijke vacatures voor functies in de schoonmaak bij ons in Veenendaal

Het schoonmaakbedrijf is ruim tien jaar geleden gestart door de ouders van Joeri. Joeri’s ouders, John en Elvera Kroon, zijn mede-eigenaar van het bedrijf en werken nog steeds mee met het team. Er is weinig personeelsverloop, de sfeer is fijn en de mentaliteit praktisch. De medewerkers werken bovendien zelfstandig en voelen zich betrokken bij het bedrijf. Wanneer u een functie in de schoonmaak én een prettige werkomgeving zoekt in de omgeving Amerongen, Ede, Rhenen, Veenendaal of Elst, hebben wij vacatures beschikbaar die u zeker zullen aanspreken. WSO wil graag groeien naar een omvang van circa tien tot vijftien vaste medewerkers. Hiermee kunnen grotere en spontane opdrachten beter opgevangen worden en komt er in het algemeen meer rust in het bedrijf.

Wat houdt een functie in de schoonmaak bij ons in?

Wij bieden een leuke afwisselende job met een prima beloning. U en jij zijn welkom! Wij vragen een redelijke mate van zelfstandigheid, initiatief en – zo nodig – flexibele inzet. Met de klant meedenken en secuur werken stellen wij zeer op prijs.

Neem contact met ons op en informeer naar onze functies

Heeft u interesse in vacatures in de schoonmaak bij ons in Amerongen, in de buurt van Ede, Rhenen, Veenendaal en Elst? Wij vertellen u graag meer over de functies die wij beschikbaar hebben, de functievereisten en natuurlijk over wat wij u bieden. Bekijk ook eens onze diensten, zoals glasbewassing en gevelreiniging, zodat u weet wat wij onze zakelijke en particuliere klanten aanbieden op het gebied van professionele schoonmaak. Aarzel niet en informeer naar onze functies via het contactformulier.

webdesign en realisatie: dehoopenkoning.nl