Werken bij WSO?

WSO wil groeien!

WSO is een klein familiebedrijf met 5 vaste medewerkers en diverse flexwerkers. Het bedrijf wordt geleid door meewerkend eigenaar Joeri Kroon. Joeri heeft een accountancy-opleiding maar wilde toch liever buiten en met z’n handen werken. De accountancy-opleiding komt hem evengoed van pas bij de administratie en bedrijfsvoering.

Het bedrijf is ruim tien jaar geleden gestart door de ouders van Joeri. Joeri’s ouders, John en Elvera Kroon, zijn mede-eigenaar en werken nog steeds mee. Er is weinig personeelsverloop. De sfeer is prima en de mentaliteit praktisch. De medewerkers werken zelfstandig en voelen zich betrokken bij het bedrijf.

WSO wil graag groeien naar een omvang van ca. 10 tot 15 vaste medewerkers. Hiermee kunnen grotere en spontane opdrachten beter opgevangen worden en er komt in het algemeen meer rust in het bedrijf.

Wij bieden een leuke afwisselende job met prima beloning. U en jij zijn welkom! Wij vragen een redelijke mate van zelfstandigheid, initiatief en – zo nodig - flexibele inzet. Met de klant meedenken en secuur werken stellen wij zeer op prijs.

Interesse? Aarzel niet en neem contact op!

WSO bestaat 1 januari 12,5 jaar. Kom bij ons en vier het mee!

Ons team

Joeri Kroon

Elvera Kroon

John Kroon

Menno Babijn

Carolienlotte den Hollander

Wendy van Laar

Selien Hendriks

webdesign en realisatie: dehoopenkoning.nl